Heeft u een bijzondere hoek waar de bank moet gaan staan? Dan bent u aan het goede adres bij Meubelstoffeerderij Sijthoff . Als u op zoek bent naar een bijzondere bank, kunt u bij ons slagen. Bij ons kunt u een bank geheel zelf ontwerpen. U kiest zelf de maten, het materiaal, eventuele accessoires en het model. Onze medewerkers zullen hun uiterste best doen om u uw droombank te leveren.

Tijdens een afspraak kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn. Na de afspraak zullen wij een ontwerp speciaal voor u maken. Hierna zullen eventuele aanpassingen besproken worden. Als dit allemaal besproken en goedgekeurd is zullen wij aan de slag gaan met uw zelf samengestelde bank. Binnen twaalf tot veertien weken wordt de bank geleverd. Dit is een lange tijd, maar dan heeft u wel een uniek en zelf ontworpen exemplaar. Doordat de bestelling speciaal voor u is, is het niet mogelijk om deze kosteloos te annuleren.

De kosten van bank op maat bekleden

De kosten die u moet betalen voor het bekleden van uw bank door Meubelstoffeerderij Sijthoff, zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, om deze opnieuw te laten bekleden. Daarom leggen wij graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan u voor. Wij bekleden uw stoel alleen als u akkoord bent met onze offerte.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft aan meubelstoffeerderij Sijthoff, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Meubelstuk weer stralen als nieuw.

Meubelstoffeerderij Sijthoff

error: Content is protected !!