Boot en jacht stoffering

Eigenlijk bent u nog heel blij met uw stoffering op uw boot of jacht, maar de stoffering van het meubel ziet er niet meer zo mooi uit. Gelukkig betekent dit niet dat u uw boot of jacht moet vervangen. U kunt namelijk ook een stoffeerder inschakelen, om uw boot of jacht te voorzien van een nieuwe stoffering. Meubelstoffeerderij Sijthoff geeft uw boot of jacht graag een complete make-over, voor een lage prijs. Ook uw andere meubelen kunt u door onze experts laten stofferen. Bij het stofferen van uw boot of jacht, dan denkt u alleen aan Meubelstoffeerderij Sijthoff.

Uw stoffering weer zo goed als nieuw

Door een versleten meubel van uw boot of jacht te laten stofferen, geeft u het meubelstuk in kwestie een flinke make-over. Zeker als u ervoor kiest het meubelstuk een hele andere stoffering te geven, herkent u het meubel niet meer terug. En wilt u de stoffering niet veranderen, maar enkel vernieuwen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Uw meubelstuk ziet er hetzelfde uit als voorheen, maar dan wel zo goed als nieuw. Nu heeft u hier weer jaren plezier van.

De tarieven van deze stoffeerder

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Daarom rekent deze stoffeerder geen hoge tarieven, maar stofferen wij uw meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs. Bent u benieuwd wat u precies moet investeren om uw meubelstuk een grote make-over te geven? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over deze stoffeerder? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe wij uw meubel precies stofferen of bent u benieuwd of uw meubelstuk door onze experts gestoffeerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Meubelstuk weer stralen als nieuw.

Meubelstoffeerderij Sijthoff

error: Content is protected !!