Herstofferen en restylen

Herstofferen en restylen

Is de stoffering van uw stoel ernstig beschadigd? Dan kunt u een nieuwe stoel aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw oude stoel een flinke make-over te geven. Meubelstoffeerderij Sijthoff helpt u hier graag bij. Deze stoffeerder kan uw stoel voorzien van een nieuwe stoffering, waardoor deze er weer zo goed als nieuw uit ziet.

Stoel bekleden Barendrecht

Uw stoel op hoog niveau laten bekleden

Meubelstoffeerderij Sijthoff is al generaties actief in het vak. In onze uiterst moderne werkplaats kunnen wij alle soorten meubelen opnieuw stofferen, waaronder ook uw versleten stoel. Brengt u uw stoel naar deze stoffeerder, dan weet u zeker dat het meubelstuk op hoog niveau bekleed wordt. Uw stoel ziet er weer zo goed als nieuw uit. Niet voor even, maar vele jaren lang.

Een complete make-over

U kunt uw stoel enkel opnieuw laten bekleden door Meubelstoffeerderij Sijthoff, maar het is ook mogelijk het meubelstuk een complete make-over te geven. Zijn de kussens van de stoel bijvoorbeeld versleten? Dan brengen wij hier graag verandering in.

Als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, zullen wij het meubelstuk eerst goed onderzoeken. Vervolgens leggen wij u ons stoffeerplan voor. Gaat u akkoord met dit plan? Dan gaan we direct aan de slag. Wilt u uw stoel alleen opnieuw laten bekleden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij behandelen uw stoel zoals u uw meubelstuk wil laten behandelen.

De kosten van stoel bekleden

De kosten die u moet betalen voor het bekleden van uw stoel door Meubelstoffeerderij Sijthoff, zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, om deze opnieuw te laten bekleden. Daarom leggen wij graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan u voor. Wij bekleden uw stoel alleen als u akkoord bent met onze offerte.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft aan meubelstoffeerderij Sijthoff, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Meubelstuk weer stralen als nieuw.

Meubelstoffeerderij Sijthoff

error: Content is protected !!