In ons stofassortiment hebben wij een grote hoeveelheid leersoorten. Bij echt leer hebben wij onder andere Helsinki, Stockholm, Tillann en Narvik. Ook hebben wij kunstleer voor iedereen die het leereffect wil maar liever geen echt dierenleer in zijn huis heeft. Een aantal soorten kunstleer waar wij over beschikken zijn Stamskin, Nautolex, Silverguard, Bella Grana, Mikro-look en Bella Nappa.

Onze materialen 

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

Meubelstoffen

Chenille
Velours
Platweefsel
Poolweefsel
Weefstof
Boucle

 

Vulmaterialen

Koudschuim
Polyether
Easy Dry
Traagschuim/nasa foam
Pantera
Polysticks
Polypress

 

Kunstleer

Stamskin
Nautolex
Silverguard
Bella Grana
Mikro-look
Bella Nappa

 

Leer

Helsinki
Stockholm
Tillann
Narvik

Onze Leveranciers

Kort samengevat biedt Meubelstoffeerderij Sijthoff haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.

error: Content is protected !!