Tuin en kussens stoffering

Meubelstoffeerderij Sijthoff werd in 1935 opgericht en houdt zich sindsdien al generaties lang bezig met het stofferen van verschillende soorten meubelen. Vindt u de stoffering van uw bank, stoel of kussen niet meer mooi, maar wilt u deze niet vervangen? Dan bent u bij deze meubelstoffeerder aan het juiste adres. Wij stofferen uw bank, stoel en/of kussen op hoog niveau.

Al uw stoelen, banken en kussens

Meubelstoffeerderij Sijthoff kan al uw stoelen, banken en kussens opnieuw stofferen. Wat voor stoffering er nu op uw stoel, bank of kussen zit, maakt niet uit. Ook maakt het niet uit wat voor stoffering u op uw stoel, bank of kussen aan wil laten brengen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten stofferingsprojecten oppakken en op hoog niveau opleveren.

Stofferen Capelle a/d Ijssel

Tuin en kussens stoffering

Een nauwkeurig werkje

Stofferen is een nauwkeurig werkje. Voor wij uw stoel, bank of kussen gaan stofferen, nemen wij het betreffende item eerst goed onder de loep. Door goed naar ieder item te kijken voor het stofferen, weten we zeker dat het stofferen op de juiste manier gebeurt. Heeft uw stoel bijvoorbeeld niet alleen een nieuwe stoffering nodig, maar is de vulling in de kussens ook aan vervanging toe? Dan ontdekken wij dit al snel als wij uw stoel onder de loep nemen. Wij zullen dit direct aan u voorleggen. Gaat u akkoord, dan geven wij uw stoel een complete make-over.

De kosten van stofferen

De kosten die u moet betalen voor het stofferen van uw meubelstuk, zijn afhankelijk van diverse factoren. De beste manier om uw totale kosten te achterhalen, is door een offerte aan te vragen bij meubelstoffeerderij Sijthoff. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend. Wilt u toch niet gebruik maken van onze diensten? Dan bent u tot niets verplicht. Gaat u wel akkoord met onze offerte, dan starten wij zo snel mogelijk met stofferen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over het stofferen van meubelen of wilt u meer weten over deze meubelstoffeerder? Neem dan gerust contact met ons op, want wij staan voor u klaar. We kunnen al uw vragen beantwoorden op het gebied van tuin en kussens stoffering.

Meubelstuk weer stralen als nieuw.

Meubelstoffeerderij Sijthoff

error: Content is protected !!